Brandstichtingen in Malden

29/03

Foto: Waldie Rutten

29/03

Foto: Waldie Rutten

29/03

Foto: Waldie Rutten

29/03

Foto: Waldie Rutten

29/03

Foto: Waldie Rutten

29/03

Foto: Waldie Rutten

Malden – De brandweer is zondagmiddag om 13:34 gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Kroonsingel. Een coniferenhaag stond in brand.

De brandweer was snel ter plaatse en heeft het vuur geblust. Er wordt uitgegaan van brandstichting. Buurtbewoners hebben twee jongens zien weg lopen nadat de conifeer in brand stond. De politie doet onderzoek naar de brand.

Afgelopen nachten waren er ook twee autobranden in Malden. In de nacht van vrijdag op zaterdag brandde er op de Eendepoelseweg rond 1:15 een auto uit. Afgelopen nacht ging het om een auto op de Kloosterstraat die uitbrandde, dit gebeurde even na middernacht. De politie doet onderzoek naar de branden.