Drie Nijmegenaren overleden in het weekend door coronavirus

29/03

Foto: Pixabay / Gerd Altmann

Nijmegen – Er zijn dit weekend drie Nijmegenaren overleden aan het coronavirus. Het gaat om twee vrouwen en een man.

Burgemeester Bruls laat weten dat het nieuws zich gister hem bereikte dat een vrouw en man overleden waren en vandaag kwam er een vrouw bij. Burgemeester Bruls ‘Gisteren bereikte me het trieste nieuws over het overlijden van een man en een vrouw. Vandaag kwam daar het overlijdensbericht van een vrouw bij. Mijn medeleven gaat uit naar de nabestaanden van deze Nijmegenaren. Ik wens hen veel sterkte toe.’

Vandaag meldde het RIVM dat er 29 nieuwe positief geteste patiënten in Nijmegen zijn bekend geworden. In totaal komt dat neer op 178 Nijmegenaren die positief getest zijn op het virus.