Politie rukt groots uit naar Groesbeek voor ‘speciale controle’ (update)

14/05

Foto: Waldie Rutten

14/05

Foto: Waldie Rutten

14/05

Foto: Waldie Rutten

14/05

Foto: Waldie Rutten

14/05

Foto: Waldie Rutten

14/05

Foto: Waldie Rutten

14/05

Foto: Waldie Rutten

14/05

Foto: Waldie Rutten

14/05

Foto: Waldie Rutten

Groesbeek – donderdag 14 mei aan het begin van de avond was de politie groots uitgerukt naar Resort en Villapark de Zevenheuvelen. Het ging om een speciale controle liet de politie ter plaatse weten.

Vier politieauto’s, een hondengeleider, een onopvallende politievoertuig, een recherche auto en een arrestanten bus waren ter plaatse. Op het park verblijven veel personen vanuit Oostblok landen. De vakantiewoningen mogen niet permanent bewoond worden. Of de bewoning van de huisjes het onderwerp waren van de controle wilde de politie niet zeggen. Er zijn geen arrestaties verricht.

Update 15-5 9:40:

Persvoorlichtster Jacqueline Rustauch van de politie laat vrijdagochtend weten dat de politie is uitgerukt voor een verdachte situatie. De reden van de zoveel politie eenheden was om alle uitvlucht routes te blokkeren. De voorlichtster kon verder niet in gaan om welke verdachte situatie het ging. Ook wilde de politie niets kwijt om op welke locatie het op het park ging. Gister noemde politie ter plaatse het een ‘speciale controle’.