Automobilist wijkt uit en crasht tegen verkeerslicht

16/05

Foto: Jesse van den Hater

16/05

Foto: Jesse van den Hater

16/05

Foto: Jesse van den Hater

16/05

Foto: Jesse van den Hater

16/05

Foto: Jesse van den Hater

16/05

Foto: Jesse van den Hater

16/05

Foto: Jesse van den Hater

Nijmegen – Zaterdag aan het einde van middag heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op het Takenhofplein.

De bestuurder van de zwarte Peugeot moest uitwijken voor een andere automobilist. Hierdoor verloor de bestuurder de macht over het stuur en belandde met het voertuig tegen een stoplicht. De bestuurder raakte niet gewond. Het voertuig is door een berger afgesleept. Het verkeer vanaf het Takenhofplein naar de Ijpenbroekweg werd korte tijd stilgezet vanwege de bergingswerkzaamheden. Over de andere auto kon de politie niets zeggen.