Steekpartij op de Van Rosenburgweg

23/05

Foto: Jesse van den Hater

23/05

Foto: Jesse van den Hater

23/05

Foto: Jesse van den Hater

23/05

Foto: Jesse van den Hater

23/05

Foto: Jesse van den Hater

23/05

Foto: Jesse van den Hater

23/05

Foto: Jesse van den Hater

23/05

Foto: Jesse van den Hater

Nijmegen – In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft er rond 1:00 een steekpartij plaatsgevonden aan de Van Rosenburgweg. Hierbij is een man gewond geraakt.

De politie werd rond 1:00 gealarmeerd voor de steekpartij op een parkeerplaats bij de Praxis en het voormalige PostNL gebouw aan de Van Rosenburgweg. Toen de politie ter plaatse kwam troffen ze op de grond voor een auto het slachtoffer aan. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het Radboud UMC. De politie heeft de omgeving afgezet en heeft sporenonderzoek gedaan. Verschillende getuigen zijn gehoord. Na het onderzoek kon het voertuig weggesleept worden door een berger.

De aanleiding van de steekpartij is onbekend. Vanwege het onderzoek kon de politie nog geen verdere informatie verstrekken.

Update:
Het gaat om een 21-jarige man uit Nijmegen die gewond is geraakt. Toegesnelde agenten hebben ter plaatse eerste hulp verleend aan het slachtoffer. Vervolgens is de man per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De recherche heeft de zaak in onderzoek.