Auto belandt op zijkant na botsing

30/05

Foto: Jesse van den Hater

30/05

Foto: Jesse van den Hater

30/05

Foto: Jesse van den Hater

30/05

Foto: Mario Kuppen

30/05

Foto: Jesse van den Hater

30/05

Foto: Jesse van den Hater

30/05

Foto: Jesse van den Hater

30/05

Foto: Jesse van den Hater

30/05

Foto: Jesse van den Hater

Nijmegen – De hulpdiensten zijn zaterdag even voor 12:00 gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Van Rosenburgweg. Twee voertuigen zijn met elkaar in botsing gekomen.

Door de behoorlijke klapper is een van de voertuigen op zijn zijkant belandt. De inzittende van de voertuigen zijn gecontroleerd door ambulancepersoneel. Wonder boven wonder hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. Een berger is ter plaatse gekomen om de voertuigen af te slepen.

De afslag van Wijchen naar de Streekweg en vanuit de Rosenburgweg naar de Streekweg zijn afgesloten vanwege de hulpverlening. Van Wijchen naar Nijmegen wordt tijdens het onderzoek en de bergingswerkzaamheden volledig afgesloten, zodat de berger veilig zijn werk kan doen. De oorzaak van de botsing is nog onbekend.