Gewonden bij aanrijding tussen vier personenauto’s

30/05

Foto: Dennis Peters

30/05

Foto: Dennis Peters

30/05

Foto: Dennis Peters

Nijmegen – De hulpdiensten zijn zaterdagavond om 18:00 gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Graafseweg. Hierbij waren vier personenauto’s betrokken.

Een bestuurder botste op zijn voorganger die op zijn beurt weer tegen zijn voorganger aanbotste. Door de klap draaide het voertuig en belandde tegen een vierde auto. Er zijn twee ambulances ter plaatse gekomen. Inzittenden van de voertuigen zijn gecontroleerd, twee van hen zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Vanwege het ongeval en bergingswerkzaamheden was de Graafseweg vanaf de Wolfskuilseweg in de richting van het centrum afgesloten.

Na het invullen van schadeformulieren konden de twee voorste auto’s zelf hun weg vervolgen. De overige twee voertuigen worden weggesleept door een berger. Het is niet bekend tot hoelang de weg afgesloten blijft.