Politie rukt massaal uit na noodoproep van agent

11/06

Foto: Lars Schwachöfer / Nieuws uit Nijmegen

11/06

Foto: Lars Schwachöfer / Nieuws uit Nijmegen

11/06

Foto: Waldie Rutten

11/06

Foto: Waldie Rutten

Nijmegen – Donderdagavond heeft een agent zijn noodknop in gedrukt nadat er hevig verzet werd gepleegd bij een aanhouding in de Cronjéstraat. Door de noodoproep gingen er elf politievoertuigen met spoed erop af.

Een bromfiets werd gevolgd door de politie, de reden is vooralsnog onbekend. In de Cronjéstraat werd de brommerrijder klem gereden. De bestuurder werd van zijn bromfiets getrokken en er ontstond een worsteling. Volgens een getuige zouden er rake klappen zijn uitgedeeld. Een vrouwelijke agent heeft in ieder geval een klap ontvangen en heeft pepperspray ingezet. De verdachte kon pas onder controle gekregen worden toen er bijstand was van andere eenheden.

A