Grote zoekactie met politiehelikopter naar voortvluchtige man

18/06

Foto: Waldie Rutten

18/06

Foto: Waldie Rutten

18/06

Foto: Waldie Rutten

18/06

Foto: Waldie Rutten

18/06

Foto: Waldie Rutten

Nijmegen – Vanavond is er een grote politie actie gaande in de wijk Grote Boel in Nijmegen Noord. Politie is groots aanwezig en ook de politiehelikopter cirkelt rond.

De politie heeft een bericht naar buiten gebracht dat ze zoeken naar een voortvluchtige donkere jongen/man met kroeshaar, donkere spijkerbroek, zwart leren vest en een zonnebril. Ziet u de man benader hem niet maar bel 112.

Buurtbewoners moesten binnen blijven. De woonwijk was hermetisch afgesloten.De politie is met zware vesten aan de omgeving aan het uitkammen. Naast de politiehelikopter zijn er ook politie eenheden. De reden waarom de man voortvluchtig is, is nog niet bekend.

Update:
Er zouden twee aanhoudingen zijn verricht meldt een omstander. De politie kon nog niets bevestigen.