Auto’s gaan in vlammen op in de Voorstenkamp [ FOTO+VIDEO ]

28/06

Foto: Jesse van den Hater

28/06

Foto: Jesse van den Hater

28/06

Foto: Jesse van den Hater

28/06

Foto: Jesse van den Hater

28/06

Foto: Jesse van den Hater

28/06

Foto: Jesse van den Hater

28/06

Foto: Jesse van den Hater

28/06

Foto: Jesse van den Hater

Nijmegen – De brandweer is zondagochtend om 5:23 gealarmeerd voor een voertuigbrand aan de 19e straat van de Voorstenkamp. Buurtbewoners werden wakker van harde knallen, ontdekte de brand en alarmeerde de hulpdiensten.

Bij twee auto’s die naast elkaar geparkeerd stonden sloegen de vlammen er al uit op het moment dat de brand werd ontdekt. Toen de brandweer aankwam was de brand overgeslagen naar andere auto’s. Er zijn drie auto’s volledig uitgebrand, een vierde auto raakte zwaar beschadigd. De brandweer heeft de brand geblust.

De politie doet onder naar de brand, de auto’s werden afgezet met lint. De forensische opsporing zal later vandaag spooronderzoek verrichten. Er zijn vanmorgen al meerdere buurtbewoners gesproken en verklaringen opgenomen.