Dader mishandeling laat slippers en telefoon achter

06/09

Foto: politie Nijmegen

Nijmegen – Zondagmiddag is er in de Zwanenveld een man mishandeld nadat hij een bestuurder aansprak op zijn rijgedrag.

Het slachtoffer sprak een bestuurder aan op het rijgedrag. Hierna werd de man door drie personen mishandeld. De verdachten gingen ervandoor, maar de politie was snel ter plaatse. Een van de daders liet zijn slippers en telefoon achter.

De politie plaatse gister al de oproep: “In al je enthousiasme die je erin gooide ben je helaas wel je telefoon en je slippers vergeten. Gelukkig waren wij er snel bij en hebben wij deze voor je in veiligheid gebracht. Je kunt deze bij ons op het bureau (Stieltjesstraat) ophalen. Je krijgt er dan als service zelfs één of meer overnachtingen bij cadeau, dit is inclusief ontbijt, lunch en avondeten. Alles mogelijk gemaakt door hotel de blauwe diender. Een kamer met zeezicht kunnen we helaas niet beloven, maar volgens ons is dit al een goede service”.

Inmiddels heeft de politie al twee verdachten aangehouden. Zij zijn ingesloten. De recherche neemt de zaak maandag verder in onderzoek