Per direct twee cafe’s in centrum Nijmegen gesloten vanwege besmettingen COVID-19

10/09

Foto: Google Streetview

Nijmegen – Burgemeester van Nijmegen en voorzitter van de Veiligheidsregio Hubert Bruls heeft per direct twee cafe’s te sluiten in het centrum van Nijmegen. Het gaat om café TweeKeerBellen en het Bascafé.

De reden van de sluiting is dat bron en contactonderzoek van de GGD uitgewezen heeft dat een aantal bezoekers van de cafe’s positief getest zijn op het coronavirus. Bij café TweeKeerBellen gaat het vooralsnog om 11 bezoekers en bij het Bascafé gaat het om 17 bezoekers. Het onderzoek gaat nog verder en mensen die tussen 1 september en 10 september bij één of beide cafe’s zijn geweest worden dringend verzocht bij klachte direct thuis te blijven en zich te laten testen.

Eerder werd al het Nijmeegs café van Rijn gesloten vanwege een groot aantal bezoekers die positief getest zijn. Klik hier voor eerdere berichtgeving over die sluiting.