Persoon aangereden bij conflict tussen twee auto’s

14/09

Foto: Dennis Peters

14/09

Foto: Dennis Peters

14/09

Foto: Dennis Peters

14/09

Foto: Dennis Peters

14/09

Foto: Dennis Peters

Nijmegen – Zondagavond zijn de hulpdiensten om 23:00 gealarmeerd voor een schietpartij op de Hertogstraat en de Oranjesingel. De politie rukte groots uit in kogelwerende vesten.

De politie meldde later dat het geen schietpartij betrof maar een conflict tussen twee autobestuurders. Door de aanrijding tussen de twee auto’s is een van de auto’s tegen een gevel tot gebotst. Bij de aanrijding is een persoon aangereden. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Er zijn twee personen aangehouden. De straat werd afgezet vanwege onderzoek. De VOA (Verkeers Ongevallen Analysedienst) doet onderzoek naar de aanrijding. Ook de forensische opsporing is ter plaatse gekomen en heeft spooronderzoek gedaan.