Speler van N.E.C. positief getest op coronavirus

20/09

Foto: Pixabay / Gerd Altmann

Nijmegen – Bij N.E.C. is er een selectiespeler positief getest op het coronavirus meldt de Nijmeegse voetbalclub op hun website. De selectiespeler had geen symptomen of klachten.

Spelers en stafleden werden preventief getest in aanloop naar het duel van vanavond tegen Almere City. Selectiespelers, stafleden en kantoorpersoneel die regelmatig in contact komen met de eerste selectie van N.E.C. worden voorafgaand aan elk competitieduel preventief getest om besmetting van het coronavirus tegen te gaan. De selectiespeler die positief is getest is direct in thuis quarantaine gegaan om contact met andere spelers en medewerkers van de club uit te sluiten.

Er wordt geen uitspraak gedaan over welke speler het gaat.

Update:
Het gaat om NEC speler Ayman Sellouf meldt de Gelderlander. De vleugelaanvaller mist vanavond de thuiswedstrijd tegen Almere City.