Fietsster aangereden door auto tijdens afhandeling eerder ongeval

21/09

Foto: Jesse van den Hater

21/09

Foto: Jesse van den Hater

21/09

Foto: Jesse van den Hater

21/09

Foto: Jesse van den Hater

Nijmegen – MAandagmiddag is er om 12:42 een fietser aangereden op de Van Apelterenweg door een automobilist. De aanrijding vond plaats op het moment dat de hulpdiensten bezig waren met een eerdere aanrijding.

De automobilist moest vanwege het eerder ogeval de 60e straat van de Meijhorst indraaien en zag hierbij de fietsster over het hoofd. De fietsster stak over op de Van Apelterenweg. Er stond nog een ambublance op de eerdere ongevalslocatie zodat er direct medische hulp kon worden geboden. De fietsster is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Klik hier voor het eerder flink ongeval waarbij een motorrijder gewond is geraakt