Ruim 10.000 euro en grote hoeveelheid drugs in auto

17/10

Foto: politie Waterkwartier

17/10

Foto: politie Waterkwartier

17/10

Foto: politie Waterkwartier

17/10

Foto: politie Waterkwartier

17/10

Foto: politie Waterkwartier

17/10

Foto: politie Waterkwartier

17/10

Foto: politie Waterkwartier

17/10

Foto: politie Waterkwartier

Nijmegen – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een dealer aangehouden.

De dealer kwam aan het licht doordat de politie afgelopen weken waardevolle en concrete informatie kreeg. De dealer zou vaak gezien zijn op de Eerste Oude Heselaan waar hij vanuit zijn auto actief zou zijn. De informatie werd gedeeld en afgelopen nacht werd de auto gesignaleerd op de Sint Annastraat. De bestuurder kreeg een stopteken en de auto werd doorzocht en de bestuurder aangehouden.

In het voertuig trof men ruim 10.000 euro aan in briefjes en muntgeld. Naast het geld troffen de agenten ook een behoorlijke hoeveelheid verschillende soorten harddrugs, waarbij onder andere 8 flesjes en een jerrycan met vermoedelijk GHB. Daarnaast reed de bestuurder ook onder invloed waarvoor de bestuurder een proces verbaal kreeg. De drugs en geld zijn in beslag genomen en de zaak is verder in onderzoek.