Twee lichtgewonden bij steekincident Pompekliniek

05/11

Stockfoto 112Nieuwsgroep

Nijmegen – Vanmorgen vond omstreeks 10.00 uur een steekincident plaats in de Pompekliniek, aan de Weg door Jonkerbos. Twee medewerkers van de kliniek raakten lichtgewond.

Een patiënt van de TBS afdeling van de kliniek stak twee medewerkers met een scherp voorwerp. Een woordvoerder van de politie bevestigt dat twee medewerkers ”geprikt” zijn door de patiënt. Bij het incident waren meerdere medewerkers betrokken. Een van de medewerkers werd door de verdachte op de grond gegooid. Medewerkers alarmeerden de politie. Agenten overmeesterden de verdachte. Hij is naar het politiebureau vervoerd en zit nog vast. Ook de brandweer kwam ter plaatse. Waarvoor deze kwamen, is onbekend.

Ambulancepersoneel keek de medewerkers na. De medewerkers zijn voor verdere controle per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd, en zijn inmiddels terug op de werkvloer. Wat de aanleiding voor het steekincident is geweest en waarvoor de man in de kliniek behandeld wordt, is onbekend.

Bron tekst: Lars Schwachöfer / Nieuws uit Nijmegen