Man overleden bij schietpartij Nijmegen

05/01

Foto: Davy Derksen

05/01

Foto: Davy Derksen

05/01

Foto: Davy Derksen

05/01

Foto: Davy Derksen

05/01

Foto: Davy Derksen

05/01

Foto: Davy Derksen

05/01

Foto: Davy Derksen

05/01

Foto: Davy Derksen

05/01

Foto: Davy Derksen

Nijmegen – De hulpdiensten zijn dinsdagmiddag om 15:37 gealarmeerd voor een schietpartij aan de 44e straat van de Lankforst.

Hulpdiensten rukken groots uit waaronder de traumahelikopter. De straat is afgezet. De politie is een flat binnen getreden, voor zover bekend op dit moment zijn er twee aanhoudingen verricht. Beide verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau.

De politiehelikopter cirkelt ook boven de incidentlocatie. Volgens verschillende meldingen zouden de schoten gelost zijn op de eerste verdieping. Over gewonden is nog niets bekend.

Update:

Bij het schietincident is een man om het leven gekomen. De man werd gewond aangetroffen, maar alle hulp mocht niet meer baten en de man overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De politie heeft een PD gemaakt en doet uitgebreid onderzoek. Er zijn vier aanhoudingen verricht meldt de voorlichter van de politie ter plaatse. Het gaat om drie mannen en een vrouw. Hun betrokkenheid wordt onderzocht. Mogelijk is er ook een verdachte op de vlucht geslagen, dit wordt eveneens onderzocht.