Man valt in slaap achter het stuur en botst tegen verkeerslicht

10/01

Foto: Jesse van den Hater

10/01

Foto: Jesse van den Hater

10/01

Foto: Jesse van den Hater

10/01

Foto: Jesse van den Hater

10/01

Foto: Jesse van den Hater

Nijmegen – De hulpdiensten zijn zondagochtend om 11.05 gealarmeerd in verband met ongeval met letsel. Het betrof een eenzijdig ongeval.

Een auto is tegen een verkeerslicht gebotst. De automobilist reed op cruiscontrol en viel in slaap achter het stuur met de botsing tot gevolg. Ambulancepersoneel hebben de man gecontroleerd, hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie heeft bij de man een blaastest afgenomen, hij had niet gedronken. De gealarmeerde brandweer heeft de accu ontkoppelt en het wegdek gereinigd. Een berger is ter plaatse gekomen om het voertuig af te slepen. Het verkeer naar de McDonalds werd langs de auto geleid.