Ernstig ongeval op Dukenburgsebrug (update)

24/01

Foto: Davy Derksen

24/01

Foto: Davy Derksen

24/01

Foto: Davy Derksen

24/01

Foto: Davy Derksen

24/01

Foto: Davy Derksen

Nijmegen – De hulpdiensten zijn zondagavond om 21:22 gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Dukenburgsebrug. Het gaat om een eenzijdig ongeval meldt de politie.

Hulpdiensten zijn groots gealarmeerd, waaronder een traumateam. Of het traumateam over de weg is gekomen of dat de helikopter elders is geland is niet duidelijk momenteel. De bestuurder zat bekneld in zijn voertuig en is door de brandweer uit het voertuig gehaald. De bestuurder, tevens slachtoffer, was aanspreekbaar en wilde geen blaastest afleggen meldt de politie. Brokstukken liggen verspreid over de weg en onderaan de brug. Vanwege het ongeval en de bergingswerkzaamheden was de brug richting Dukenburg afgesloten.