Gewapende overval op tankstation

25/01

Foto: Davy Derksen

25/01

Foto: Davy Derksen

Nijmegen – Maandagochtend heeft er rond 7:15 een gewapende overval plaatsgevonden op het Esso tankstation in de Malvert. Hierbij waren twee daders betrokken.

De twee daders droegen maskers en maakte een kassalade buit. Vervolgens is het duo ervandoor gegaan op een grijze scooter. De politie heeft de hulp van burgers ingeroepen om de daders te achterhalen door middel van een Burgernetbericht. Een van hen droeg grijze kleding en een wit mondkapje. De andere dader droeg een zwart trainingsjack met witte strepen en donkere schoenen.

De politie doet onderzoek. Rondom het tankstation zijn camerabeelden veiliggesteld. Heeft u iets gezien, gehoord of andere informatie neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.