Politie in kogelwerende vesten omsingelt flatgebouw in Lankforst (update)

17/02

Foto: Davy Derksen

17/02

Foto: Davy Derksen

17/02

Foto: Davy Derksen

17/02

Foto: Davy Derksen

Nijmegen – Woensdagochtend is de politie groots aanwezig in de Lankforst. Agenten lopen rond in kogelwerende vesten.

Er wordt een aflatgebouw in de gaten gehouden. De politiehelikopter hangt ook boven Dukenburg om vanaf boven mee te kijken. De ovd van de politie laat weten dat ze alle voorzorgsmaatregelen nemen in verband met een serieuze melding.

Het arrestatieteam heeft twee personen aangehouden bij een flatgebouw in de 44e straat van de LAnkforst. Vorige maand heeft hier een schietpartij plaatsgevonden waarbij een 37-jarige man om het leven is gekomen. Of deze actie hiermee te maken heeft is niet bekend, de verdachte van die schietpartij is al eerder aangehouden.

Update:

De officier van de politie laat weten dat de twee personen onder controle zijn gebracht, maar niet aangehouden zijn zoals eerder wel gemeld was. Het gaat om een bewoner van de flat en iemand die op bezoek was. Bij de politie was een melding binnen gekomen over mogelijke vuurwapens, waarop groots is ingezet, Na controle in de woning en de omgeving zijn er geen vuurwapens aangetroffen.