Man (72) overleden bij ongeval op Hogelandseweg

18/02

Foto: Davy Derksen

Nijmegen – De hulpdiensten zijn donderdagavond om 18:25 gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Hogelandseweg. Het eenzijdig ongeval gebeurde op de overgang naar de Nieuwe Pieckelaan in Beuningen.

Een automobilist belandde door onbekende reden op de middenberm en reed een verkeersbord uit de grond. Hierdoor kwam de auto op de middenberm tot stilstand. De brandweer heeft schermen geplaatst. Het slachtoffer werd ter plaatse gereanimeerd, maar alle hulp mocht niet baten, de man overleed ter plaatse. Het gaat om een 72-jarige man uit Beuningen. Het Mobiel Medisch Team is per auto gearriveerd op de locatie in plaats van met de helikopter vanwege het weer.

De Hogelandseweg is afgesloten voor verkeer. Politie doet onderzoek. Het lijkt erop dat de man onwel is geworden. De familie is op de hoogte gebracht.