Fietser en vrouw op snorscooter botsen op fietspad Van Rosenburgweg

23/02

Foto: Davy Derksen

23/02

Foto: Davy Derksen

23/02

Foto: Davy Derksen

23/02

Foto: Davy Derksen

Nijmegen – De hulpdiensten zijn dinsdagmiddag rond 16:30 gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Van Rosenburgweg. Het ging om een snorscooter en fietser die met elkaar in botsing waren gekomen op het fietspad in de richting van Winkelcentrum Dukenburg.

De fietser kwam vanuit de Tolhuis en draaide rechts het fietspad op. Hierbij werd de vrouw op de snorscooter over het hoofd gezien met de botsing tot gevolg. De jonge vrouw op de snorscooter liep verwondingen op aan haar been en is ter plaatse behandeld. De man op de fiets liep verwondingen op aan zijn hoofd, hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis, maar ging wel op eigen gelegenheid naar de huisartsenpost. Een bekende van de man is hem komen halen.

De snorscooter liep lichte schade op, maar de jonge vrouw kon haar weg vervolgen. Het achterwiel van de fiets raakte behoorlijke krom.