Politie doet onderzoek na brand in flat aan de Horstacker

24/02

Foto: Davy Derksen

24/02

Foto: Davy Derksen

24/02

Foto: Davy Derksen

24/02

Foto: Davy Derksen

Nijmegen – Woensdagmiddag zijn de hulpdiensten om 14:11 gealarmeerd voor een woningbrand aan de Horstacker 15e straat.

De woningbrand woedde in een flatgebouw op de tweede verdieping en is begonnen bij de voordeur, deze is geheel weggebrand. Er zou sprake zijn van brandstichting meldt de politie. De woordvoerder van de politie meldt dat er één persoon rook ingeademd zou hebben, deze persoon is gecontroleerd door de ambulance maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Van de woning is een plaats delict gemaakt, dit is een plaats waar een misdrijf is gepleegd, maar ook alle andere plekken waar sporen van een misdaad aanwezig (kunnen) zijn. De technische recherche gaat onderzoek doen in de woning. Verder is de politie bezig met een buurtonderzoek.