Gaslek in de Tolhuis

02/03

Foto: Davy Derksen

02/03

Foto: Davy Derksen

02/03

Foto: Davy Derksen

02/03

Foto: Davy Derksen

02/03

Foto: Davy Derksen

02/03

Foto: Davy Derksen

02/03

Foto: Davy Derksen

Nijmegen – De brandweer is dinsdagochtend om 10:10 gealarmeerd voor een gaslekkage aan de 42e straat in de Tolhuis. De lekkage is ontstaan tijdens werkzaamheden.

Er was eerder een waterleiding geraakt waar men voor aan het werk was, tijdens het graven werd de gasleiding geraakt. Er zijn zes woningen ontruimd van het appartementencomplex laat de woordvoerder van de politie weten. Bij de overige woningen in het complex was niemand thuis. De bewoners die geëvacueerd zijn worden opgevangen. De straat is ruim afgezet. Verschillende woningen zitten zonder gas en water, een exact nummer kon de woordvoerder niet zeggen.