Persoon met spoed naar ziekenhuis na aanrijding tussen auto en fiets op de N271

04/03

Foto: Davy Derksen

04/03

Foto: Davy Derksen

04/03

Foto: Davy Derksen

04/03

Foto: Davy Derksen

04/03

Foto: Davy Derksen

04/03

Foto: Davy Derksen

Heumen – donderdagochtend zijn de hulpdiensten om 07:26 gealarmeerd voor een aanrijding met letsel op de N271 Rijksweg.

Ter plaatse blijken er een auto en een fiets op elkaar gebotst te zijn. De N271 is volledig afgesloten vanwege het onderzoek. De persoon op de fiets is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Het mmt/trauma team die per auto gekomen zijn, zijn achter de ambulance aan gereden. Het slachtoffer zou ernstig letsel hebben opgelopen. Het verkeer wordt omgeleid via de A73.

Update:
Een vrouw uit Niftrik heeft met haar auto een man uit Nijmegen op de fiets aangereden. De fietser fietste op een voorrangsweg en wilde oversteken waarbij hij aangereden is. De man ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis meldt de politie persvoorlichter.