Veel politie bij flat in Nijmegen, één persoon aangehouden

15/03

Foto: 112Nieuwsgroep

15/03

Foto: 112Nieuwsgroep

15/03

Foto: 112Nieuwsgroep

Nijmegen – Maandagavond zijn er meerdere eenheden van de politie bij een flat in de Zwanenveld 70e straat. Ook de politiehelikopter hing boven de Zwanenveld.

Ter plaatse is er één persoon aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Bij twee personen is er een verklaring afgenomen. De politie zou van te voren met spoed richting Dukenburg gereden zijn en vervolgens naar de Zwanenveld gegaan. De politie wilde verder nog niets kwijt over het incident.

Update:
De woordvoerder van de politie bevestigd dat er één persoon aangehouden is in verband met een mishandeling. De man zit nog vast, over zijn leeftijd kon de politie niets kwijt. De helikopter die boven de Zwanenveld hing zou voor de wijk Meijhorst zijn geweest, daar heeft een inbraak plaatsgevonden. Maar ook daar kon de politie verder nog niets over kwijt.