Dak vliegt in brand tijdens werkzaamheden in Nijmegen

01/04

Foto: Dennis Peters

01/04

Foto: Dennis Peters

01/04

Foto: Dennis Peters

01/04

Foto: Dennis Peters

Nijmegen – donderdagavond is de brandweer om 18:47 gealarmeerd voor een woningbrand aan de Ijsbeerstraat.

Ter plaatse woedde er een brand in de dak beplating aan de zijkant van de woning. De politie meldt dat er geen asbest vrijgekomen is bij de brand, wat wel gemeld zou zijn, wat hier de reden van was konden zij niet vertellen. De brand is ontstaan door werkzaamheden op het dak van het schuurtje met een gasbrander. De brandweer heeft dak delen verwijderd om alles goed te kunnen blussen. De persoon die op het dak aan het werk was is hierbij gewond geraakt aan de hand. Deze persoon is ter plaatse door de ambulance behandeld en hoefde niet mee naar het ziekenhuis.