Woningoverval in Nijmegen, politie massaal aanwezig

10/04

Foto: Dennis Peters

10/04

Foto: Dennis Peters

10/04

Foto: Dennis Peters

Nijmegen – zaterdagavond is de politie om 21:42 gealarmeerd voor een woningoverval aan de Etudestraat.

Meerdere eenheden van de politie rukten uit naar de woning, na de melding dat er een overval gepleegd was. Niemand raakte gewond. De politie doet ter plaatse onderzoek en is een buurtonderzoek gestart. Agenten gaan van deur tot deur om te vragen of omwonenden iets gezien of gehoord hebben.

Agenten nemen de verklaring van de bewoner op. Twee mannen kwamen zijn woning binnen en bedreigden de aanwezige bewoner met een wapen. Omdat er nog geen signalement van de daders bekend is, is er ook geen Burgernetbericht verstuurd. Of er iets buitgemaakt werd, is nog onbekend. De Forensische Opsporing van de politie deed sporenonderzoek in de woning en de tuin. In de tuin werden schoenafdrukken gevonden, welke van belang kunnen zijn voor het onderzoek.

Tekst: Nieuws uit Nijmegen