Fietser gewond bij botsing tussen twee fietsers in Nijmegen

13/04

Foto: Dennis Peters

Nijmegen – Dinsdagmiddag zijn de hulpdiensten om 16:02 gealarmeerd voor een aanrijding met letsel op de Molenweg.

Ter plaatse zijn er twee fietsers met elkaar in botsing gekomen. Ter hoogte van de Planetenstraat ging een jongeman op de fiets aan de linkerzijde op het fietspad fietsen, een andere fietser die achter hem fietste wilde de jongeman rechts passeren omdat hij dacht dat deze persoon af wilde slaan, echter kwam de jongeman terug naar rechts waardoor zij met elkaar in botsing zijn gekomen. Omstanders schoten te hulp en hebben de hulpdiensten gealarmeerd. De jongeman is nagekeken en raakte lichtgewond, hij is door een vriend naar het ziekenhuis gebracht in verband met mogelijk letsel in zijn lies. Een kennis heeft zijn fiets meegenomen. De andere fietser kwam met de schrik vrij en kon zelfstandig verder fietsen.