Auto’s uitgebrand in Bosbesstraat

18/04

Foto: Dennis Peters

18/04

Foto: Dennis Peters

18/04

Foto: Dennis Peters

18/04

Foto: Dennis Peters

18/04

Foto: Dennis Peters

18/04

Foto: Dennis Peters

Nijmegen – In de nacht van zaterdag op zondag is de brandweer rond 2:30 gealarmeerd voor een voertuigbrand in de Bosbesstraat. De brand werd ontdekt doordat bewoners van de straat een knal hoorde en polshoogte namen.

Er stond een geparkeerde auto in brand. Een van de bewoners in de straat kon zijn auto die ernaast stond geparkeerd nog tijdig wegrijden. De brand sloeg over naar een ander naast geparkeerde auto. De brandweer heeft het vuur geblust maar kon niet voorkomen dat beide voertuigen uitbrandden. De politie heeft de voertuigen afgezet met lint. De eigenaar van een van de auto’s verblijft momenteel in het buitenland en wordt op de hoogte gebracht door de politie.