Grote ravage en aanhouding bij ongeval in Nijmegen

25/04

Foto: Jesse van den Hater

25/04

112Nieuwsgoep

25/04

112Nieuwsgroep

25/04

Foto: Jesse van den Hater

Nijmegen – Zondagmiddag zijn de hulpdiensten om 14:22 gealarmeerd voor een aanrijding met letsel op de van Schuylenburgweg.

Ter plaatse heeft er een ongeval plaatsgevonden tussen meerdere voertuigen, de ravage is groot. Volgens de politie is één van de voertuigen door rood gereden. Meerdere personen zijn behandeld in de ambulance, zij raakte slechts lichtgewond en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De bestuurder van de Mercedes is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. In eerste instantie zou de VOA, de Verkeers Ongevallen Analyse ter plaatse komen, deze hoefde later niet meer te komen meldt de politie. Twee voertuigen zijn afgesleept door een berger, de weg is enige tijd afgesloten geweest. Hoeveel voertuigen en personen er precies bij het ongeval betrokken waren kon de politie niet zeggen.