Automobilist verliest macht over stuur en rijdt bankje bij bushalte uit de grond

28/04

Foto: Dennis Peters

28/04

Foto: Dennis Peters

28/04

Foto: Dennis Peters

28/04

Foto: Dennis Peters

28/04

Foto: Dennis Peters

Nijmegen – Woensdagmiddag heeft er rond 16:30 een aanrijding plaatsgevonden op de Energieweg ter hoogte van de ROC. Hierbij is een bankje bij de bushalte compleet uit de grond gereden.

De witte auto wilde naar de rechterrijstrook invoegen en zag hierbij het zwarte busje over het hoofd. De witte auto tikte het busje aan en de bestuurder verloor hierdoor de macht over het stuur. De auto schoot van de weg bij de bushalte en reed het bankje wat er stond uit de grond. Bij het ongeval raakte niemand gewond. Een berger is ter plaatse gekomen op de witte auto af te slepen. Het zwarte busjes kon zelf zijn weg vervolgen.