Veel schade bij kop-staartbotsing op Tunnelweg

14/05

Foto: Sanne Peters

14/05

Foto: Sanne Peters

14/05

Foto: Sanne Peters

14/05

Foto: Sanne Peters

14/05

Foto: Sanne Peters

14/05

Foto: Sanne Peters

14/05

Foto: Sanne Peters

14/05

Foto: Sanne Peters

14/05

Foto: Sanne Peters

Nijmegen – Vrijdagmiddag vond omstreeks 14.00 uur een kop-staartbotsing plaats tussen vier voertuigen op de Tunnelweg. Niemand raakte gewond.

De auto’s stonden staduitwaarts op de Tunnelweg stil, toen de bestuurder van een busje achterop zijn voorganger botste. De drie auto’s voor het busje botsten daardoor op elkaar. De drie auto’s en het busje raakten fors beschadigd door de botsing. Alle inzittenden konden hun voertuig zelfstandig verlaten.

De brandweer controleerde de voertuigen. Ambulancepersoneel keek de betrokkenen na. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Een van de betrokkenen laat weten dat drie betrokken een hersenschudding en/of whiplashklachten opliepen. Agenten hielpen de betrokken partijen met het invullen van de schadeformulieren. Daarna sleepten twee bergers de voertuigen weg. Dar reinigde het wegdek. Verkeer werd langere tijd langs de voertuigen geleid.

Bron tekst: Nieuws uit Nijmegen