Stadsbus en auto botsen in de Malvert (update)

06/06

Foto: Davy Derksen

06/06

Foto: Davy Derksen

06/06

Foto: Davy Derksen

06/06

Foto: Davy Derksen

06/06

Foto: Davy Derksen

06/06

Foto: Davy Derksen

Nijmegen – De hulpdiensten zijn zondagmiddag even voor 15:00 gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de 70e straat van de Malvert. Een stadsbus en auto zijn met elkaar in botsing gekomen.

De auto kwam vanaf een parkeerterrein en reed de 70e straat op. Hier werd de bus over het hoofd gezien met de botsing tot gevolg. In de bus zaten 3 passagiers, eerder werden er nog 5 passagiers gemeld. In de personenauto zat naast de bestuurder ook een kind, deze heeft een traumabeertje gekregen van de brandweer voor de schrik. Ambulancepersoneel hebben de inzittenden en bestuurders gecontroleerd, niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.