Straat in Malvert afgezet vanwege wapen en vuurwerk vondst (update)

29/07

Foto: Davy Derksen

29/07

Foto: Davy Derksen

29/07

Foto: Davy Derksen

29/07

Foto: Davy Derksen

29/07

Foto: Davy Derksen

29/07

Foto: Davy Derksen

29/07

Foto: Davy Derksen

29/07

Foto: Davy Derksen

29/07

Foto: Davy Derksen

29/07

Foto: Davy Derksen

29/07

Foto: Davy Derksen

NNijmegen – Vanavond is de 69e straat van de Malvert afgezet vanwege de vondst van wapens, vuurwerk en hennepplanten. Politie, ambulance, brandweer en de Explosieve Opruimingsdienst waren ter plaatse gekomen.

In een kelderbox zou iets gevonden zijn wat in elkaar was gefabriceerd meldt de politie. In de woning werden ook wapens en hennepplanten gevonden. Er zijn verschillende goederen in beslag genomen voor onderzoek. Over aantallen kon de politie niets zeggen. Nadat de EOD alles had gecontroleerd werd de omgeving vrijgegeven. De bewoner zou zijn aangehouden en wordt door de politie verhoord.